Культурний форум
06 Февраля 2012, 02:38:07 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Зареєструйтесь щоб залишати повідомлення!

Начало   Помощь Войти Регистрация  
Голосование
Вопрос: Чи намагаєтесь ви дотримуватись етикету?
Так, завжди - 1 (25%)
Майже завжди - 2 (50%)
Тільки в гостях чи на офіційних заходах - 1 (25%)
Ніколи Улыбающийся - 0 (0%)
Всего голосов: 4

Страниц: 1 [2]   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Чи намагаєтесь ви дотримуватись етикету?  (Прочитано 11676 раз)
fatalna
Прохожий

« Ответ #15 : 16 Ноября 2009, 14:36:07 »

Я теж намагаюсь бути ввічливою. Але залежить від того, як до тебе звертаються інші люди. Наприклад, якщо в магазині на кассі касир приємно посміхається і люб'язно з тобою спілкується, то ти мимоволі теж всміхатимешся і побажаєш їй гарного дня, а якщо людина похмура, щей нахабно пробиває тобі те, чого ти не замовляла, а потім щей грубіянить, то тут уже не до ввічливості! В замешательстве

Автор Тема: Чи намагаєтесь ви дотримуватись етикету?(Прочитано 11676 раз)
Devo4ka
Прохожий

Таке життя...

« Ответ #16 : 16 Ноября 2009, 14:51:25 »

Хамство поширюэться як вiрус, це справжня ланцюгова реакцiя-зараз мене образили, а згодом я на комусь iншому вiдiграюсь ГрустныйСоромно за таке, звiсно... Тому стараюсь уникати таких ситуацiй i оминаю деякi магазини (дц, наприклад, вiн пiдходить пiд ваш опис, fatalna)

Я найкраща!

fatalna
Прохожий

« Ответ #17 : 16 Ноября 2009, 14:56:49 »

А що там в ДЦ? Звичайний магазин побутової хімії і парфумерії. Лише мені неподобається, що пакети платні в них, був у мене курйоз, коли на кассі пакет порвався і вилетіло все звідти, добре, що не розбилось хоч.

Devo4ka
Прохожий

Таке життя...

« Ответ #18 : 16 Ноября 2009, 15:08:37 »

Ну так,пакети платнi, й не вiдмовишся вiд них - ще на хамство нарвешся Злой Поки таке буде (бо випадок не одиничний), не назватися нам культурним народом...

Я найкраща!

seowebАвтор темы
Администратор
Новичок

« Ответ #19 : 17 Ноября 2009, 12:46:28 »

Я теж намагаюсь бути ввічливою. Але залежить від того, як до тебе звертаються інші люди. Наприклад, якщо в магазині на кассі касир приємно посміхається і люб'язно з тобою спілкується, то ти мимоволі теж всміхатимешся і побажаєш їй гарного дня, а якщо людина похмура, щей нахабно пробиває тобі те, чого ти не замовляла, а потім щей грубіянить, то тут уже не до ввічливості! В замешательстве
А чому ні? В даній ситуації достатньо спокійно та ввічливо попросити викликати менеджера та вирішити з ним всі питання. А словесна перепалка в стилі "сам дурень" зазвичай ні до чого, окрім поганого настрою не призводить Улыбающийся

Хамство поширюэться як вiрус, це справжня ланцюгова реакцiя-зараз мене образили, а згодом я на комусь iншому вiдiграюсь ГрустныйСоромно за таке, звiсно...
Дійсно, це одна з проблем нашого суспільства. Однак потрібно намагатись не ображатись і не ображати інших, і тоді ланцюг буде розірвано Улыбающийся

Страниц: 1 [2]   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Украинская Баннерная Сеть
етикет ~ этикет ~ etiquette